Принц Уилям "пази жива паметта на майка си", като разказва

...
Принц Уилям "пази жива паметта на майка си", като разказва
Коментари Харесай

Принц Уилям често разказва за принцеса Даяна на децата си - slava.bg

Принц Уилям "пази жива паметта на майка си ", като споделя "истории " за починалата принцеса Даяна на децата си. 37-годишният престолонаследник изгуби майка си, когато беше младеж, откакто тя почина в автомобилна злополука през 1997 година в Париж.

Въпреки, че трите му деца в никакъв случай не са виждали баба си, с изключение на на фотоси, той споделя на Джордж, Шарлот и Луи истории с нея, с цел да е сигурен, че ще знаят задоволително за нея.

В дома му има фотоси на Даяна, те са съзнателно поставени на всички места, с цел да припомнят на децата му за нея”. "Той и Кейт споделят истории с тях по какъв начин Даяна е пособия на хората и какъв брой те са я обичали ". Този уикенд Уилям ще отпразнува своя 38-и рожден ден има вяра, че в мислите му майка му ще е с него. Кейти добави пред сп. „ ОК!”:

"Даяна доста липсва на Уилям. Tова е доста персонално прочувствено прекарване за него, че тя не е тук, с цел да споделят дружно живота. Но принцеса Даяна към момента е забележителна част от живота му”. Уилям и Хари проговарят за гибелта на принцеса Даяна в нов филм Уилям и Хари проговарят за гибелта на принцеса Даяна в нов филм В документален филм за гибелта на принцеса Даяна "Diana, 7 Days " нейният наследник, принц Хари, призна, че счита папараците за отговорни за т... Прочети повече Уилям - който е по-големият брат на принц Хари и синът на принц Чарлз - неотдавна приказва за загубата на майка си по време на документалния филм на Военновъздушни сили „ Футбол, принц Уилям и нашето психологично здраве “.

Той изясни: „ Да имаш деца е най-големият изменящ живота миг, в действителност е единственото значимо нещо”.

Източник: Actualno
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР