Принц Уилям най-накрая се върна към обществените задължения днес за

...
Принц Уилям най-накрая се върна към обществените задължения днес за
Коментари Харесай

Принц Уилям излиза от прикритието и се връща на работа за първи път след новините за рака на Кейт Мидълтън

Принц Уилям най-сетне се върна към публичните отговорности през днешния ден за първи път, откогато брачната половинка му принцесата на Уелс разкри диагнозата си рак.

Принцът на Уелс се насочи към крикетния клуб Sunbury в Съри, с цел да посети благотворителната организация за разпределение на остатък от храна – Surplus to Supper – където той оказа помощ в кухнята и оказа помощ да се натоварят приготвените ястия в микробуси за доставка. По-късно той ще пътува до юношески център в Западен Лондон, който се възползва от доставките на организацията. Основана през 2017 година, Surplus to Supper доставя и разпределя приблизително по 10 тона храна на седмица в хранителни банки, учебни заведения, домове за възрастни хора, религиозни организации и юношески центрове.

Дворецът Кенсингтън сподели по-рано: „ Намаляване на питателните боклуци има забележителен брой изгоди за околната среда, в това число намаляването на излъчванията от сметищата, които способстват за изменението на климата. Опазването на околната среда за бъдещите генерации е еди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР