Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл споделят

...
Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл споделят
Коментари Харесай

Защо принцеса Евгения има Instagram

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл споделят един общ прифил в фотоси в Instagram, чието наличие се менажира от специфичен екип от хора, за разлика от принцеса Евгения, която, като се изключи че има независим Instagram акаунт, само че и сама взима решения кои фотоси да разгласява.

Няма публични правила за изявленията в обществените мрежи за членове на кралското семейство. Въпреки това, по загадка традиция, Меган Маркъл е изтрила своите персонални профили си след годежа си с принц Хари.

Не е изненадващо, че принцеса Евгения има повече независимост по това отношение. Нейният статут е друг от останалата част от фамилията. Тя не извършва "работни отговорности " и не е кралско лице, макар че посещава такива значими церемонии като Trooping the Color.

Принцеса Евгения е шеф на Лондонската изложба Hauser & Wirth, заради което не би трябвало да съблюдава по-строги правила, в сравнение с останалите.

В своя Instagram принцесата Евгения разгласява остарели фотографии, закачливи фотоси със фамилията си, фотографии свързани с работата ѝ и шеговити известни миймове.

ELLE
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР