Принц Уилям изпусна нагла шега, като омаловажава тестовете си няколко

...
Принц Уилям изпусна нагла шега, като омаловажава тестовете си няколко
Коментари Харесай

Нахалната „медицинска“ шега на принц Уилям, докато се връща на работа след операцията на Кейт Мидълтън

Принц Уилям изпусна нагла смешка, като омаловажава тестванията си няколко седмици, до момента в който се връщаше към кралските отговорности за събитие с Холивудска суперзвезда.

Престолонаследникът довечера участва на благотворителна церемония за лондонската въздушна кола за спешна помощ в деня, когато се върна на работа за първи път, откакто принцесата на Уелс претърпя сериозна коремна интервенция и татко му крал Чарлз беше диагностициран с рак. Той беше съпроводен на събитието от Том Круз и изнесе тирада, в която благодари на нацията за поддръжката им на фона на терзанията за здравето на кралските особи. И в опит да разведри настроението след няколко седмици тестване, Уилям направи смешка за това по какъв начин е избрал да участва на галата, „ с цел да се измъкне от всичко “.

Той сподели: „ Справедливо е да се каже, че последните няколко седмици бяха с по-скоро „ медицински “ фокус. Така че взех решение да дойда на функционалността на въздушна кола за спешна помощ, с цел да избягам от всичко! Но, съществено, събираме се довечера с цел да помогнем на възмо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР