Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба,

...
Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба,
Коментари Харесай

Принц Уилям иска отново да е пилот на въздушна линейка

Принц Уилям желае да работи още веднъж за Националната здравна работа, с цел да помогне в битката с ковид.

37-годишният херцог на Кеймбридж желае да даде своя принос в битката с рисковата пандемия. Той желае да се върне на работа като водач на въздушната спешна помощ.

Той схваща, че цялата страна прави всичко по силите си и желае също да помогне. Но това е комплицирано, тъй като беше отхвърлен от тази работа, с цел да извършва кралските си задължения. Тази роля сега придобива още по-голяма значимост, имайки поради нестабилното положение на принц Чарлз, който към този момент изкара рисковото заболяване, а Хари се отхвърли от пълномощията си.

Принц Уилям работи като водач на въздушна кола за спешна помощ в Източна Англия от 2015 до 2017 година, преди да се отдръпна като старши член на кралското семейство. По-рано този месец той призна, че някогашната му работа му липсва.

В момента Уилям и Кейт дружно с децата се намират в самоизолация в имение в Норфолк, откъдето не престават да работят. Вчера стана известно, че принц Чарлз се е излекувал и излязъл от самозиолация. Той прекара седем дни в кралската резиденция в замъка Балморал в Шотландия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР