Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба,

...
Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба,
Коментари Харесай

Принц Уилям отново става пилот, ще помага срещу коронавируса

Принц Уилям желае да работи още веднъж за Националната здравна работа, с цел да помогне в битката с ковид.
37-годишният херцог на Кеймбридж желае да даде своя принос в битката с рисковата пандемия. Той желае да се върне на работа като водач на въздушната спешна помощ, написа БГНЕС.
Той схваща, че цялата страна прави всичко по силите си и желае също да помогне. Но това е комплицирано, тъй като беше отхвърлен от тази работа, с цел да извършва кралските си задължения. Тази роля сега придобива още по-голяма значимост, имайки поради нестабилното положение на принц Чарлз, който към този момент изкара рисковото заболяване, а Хари се отхвърли от пълномощията си.
Принц Уилям работи като водач на въздушна кола за спешна помощ в Източна Англия от 2015 до 2017 година , преди да се отдръпна като старши член на кралското семейство. По-рано този месец той призна, че някогашната му работа му липсва.
В момента Уилям и Кейт дружно с децата се намират в самоизолация в имение в Норфолк, откъдето не престават да работят. Вчера стана известно, че принц Чарлз се е излекувал и излязъл от самозиолация. Той прекара седем дни в кралската резиденция в замъка Балморал в Шотландия.
Тези дни стана ясно, че принц Уилям и Кейт Мидълтън в поддръжка на психологичното здраве на британците по време на мощно безпокойствие и изолираност поради ковид. " Последните няколко седмици бяха и са тревожни за всички. Трябва да отделим време, с цел да се поддържаме и да намерим способи да се грижим за психологичното си здраве ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР