Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любимо място

...
Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любимо място
Коментари Харесай

Любимата ваканционна дестинация на принц Уилям е субтропичен остров, който притежава с Кейт Мидълтън

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат обичано място за отмора, което е субтропичен парадайс, който в действителност имат.

Островите Сили край крайбрежията на Корнуол оферират „ извънредно красиви, безлюдни и непокътнати “ пейзажи и също са обичани от кралската двойка и техните деца. Те се любуваха на спокойния остров Треско, отсядайки там за фамилни бягства през 2020 година и още веднъж през 2021 година с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Оттогава принц Уилям пое собствеността върху островите и е бил виждан наслаждавайки се на каране на велосипед и другарство с локалните дружно със брачната половинка и децата си. Островите са мечтано леговище за кралски особи и звезди заради тяхната зашеметяваща хубост и усамотение с налични единствено 5000 туристически кревати, което ги прави идеално място за спокойна отмора.

Тяхното малко население от единствено 2100 непрекъснати поданици е най-голямото остров Сейнт Мери е дом на 1600 от тях. Достигането до островите изисква лодка или аероплан, а преск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР