Принц Уилям и Кейт Мидълтън са екип, когато става въпрос

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са екип, когато става въпрос
Коментари Харесай

Строгата забрана за поведение на Кейт Мидълтън у дома - и децата се „отстраняват“, ако го направят

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са екип, когато става въпрос за родителство на трите си деца, само че имат едно предписание у дома, което би трябвало в никакъв случай да не бъдат счупени.

Кралската двойка е трансформирала връзката с Джордж, Шарлот и Луи в основен приоритет - само че в границите на прецизни инструкции. Докато „ децата се предизвикват да приказват за възприятията си “, всички диалози се стопират, когато се увеличи глас.

„ Викането е безусловно „ неразрешено “ за децата и всеки намек за крещене един на различен се преглежда с премахване “, сподели източник пред The ​​Sun през юни 2020 година Уилям и Кейт одобряват тези моменти на „ унищожаване “ като опция да беседват за възприятията си на „ диван за чат “. Идеята е, че вместо децата да остават сами с мислите и възприятията си, родителят е там, с цел да им помогне да схванат какво се е случило.

Правилото за възбрана на кряскане важи и за двойката, когато санкционират Джордж, Шарлот и Луис. „ Те са отведени от сцената на абсурда или разстройването и с тях се приказва умерено или от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР