Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя
Коментари Харесай

Специалното условие на Хари и Меган към баща му

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може и да имаха своя звезден момент на премиите БАФТА и даже съумяха да привлекат вниманието по необикновен метод. Според доста анализатори задачата на непредвидения жест на Кейт е точно да бъдат разобличени изказванията на Хари и Меган в поредицата им за Netflix за липса на спонтанност в членовете на кралското семейство.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям, премиите БАФТА и закачливото потупване на принцесата
Когато Кейт е в палаво въодушевление

И то - на публично място

Дали това е правилно надали ще разберем. Затова пък самите херцози на Съсекс, които в последните седмици не са привличали вниманието към себе си, не са се отказали от концепцията да участват на коронацията на крал Чарлз.

Само че двамата имат особено изискване за това: би трябвало да им бъде обезпечена " нетоксична " среда. " Хари постоянно е бил доста явен и позицията му не се е трансформирала - няма да пристигна, в случай че знае, че атмосферата е враждебна, както по време на Платинения празник на кралицата и погребението й ", споделя източник на The Mirror.
 Снимка 587147

Изданието прецизира, че стои и въпросът с защитата на фамилията на Хари и Меган за времето, когато са във Англия. Затова и информацията дали в последна сметка те ще участват на коронацията на 6 май или не ще бъде защитавана в загадка до последния миг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР