Принц Уилям и херцогиня Кейт зарадваха почитателите си на Острова

...
Принц Уилям и херцогиня Кейт зарадваха почитателите си на Острова
Коментари Харесай

Уилям и Кейт зарадваха Острова с новина за семейството си

Принц Уилям и херцогиня Кейт зарадваха феновете си на Острова с доста приятна вест. След като беше оповестено обществено, че херцогинята е бременна, британците започнаха да вършат залози какъв ще е полът на бебето. Оказа се обаче, че нито едно от наддаванията няма да се окаже правилно. Причината - херцогиня Кейт е бременна с близнаци. Рано е още да се каже какъв ще бъде полът на двете бебета, само че и това ще се случи по-късно.

В Западна Европа е изцяло обикновено фамилиите имат 3 и повече деца. Кралица Елизабет Втора е родила 4 деца – принц Чарлз, принцеса Анна, принц Едуард и принц Андрю. Ако драмата не беше влезнала в живота на принцеса Даяна, двамата с Чарлз щяха да имат най-малко още едно дете. Самата херцогиня Кейт има по-малка сестра и по-малък брат – Пипа Мидълтън и Джеймс Мидълтън.

На 6 септември Пипа отпразнува своя 34-ти рожден ден. Така, че да се усили младото английско кралско семейство с още две деца, е изцяло обикновено. Един бърз взор към останалите фамилии със синя кръв демонстрира, че и там трите и повече деца са нещо изцяло обикновено. Три са децата в испанското, монакското и шведското семейство. Българското царско семейство има 5 деца – княз Кардам, княз Кирил, княз Кубрат, княз Константин-Асен и княгиня Калина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР