Принц Уилям e разярен и натъжен от острия тон на

...
Принц Уилям e разярен и натъжен от острия тон на
Коментари Харесай

Уилям и Хари се скараха заради баба си

Принц Уилям e разгневен и тъжен от острия звук на Меган и Хари към кралицата. Според него последното изказване на двойката е " обидно, неуважително и дразнещо ". Херцогът на Кеймбридж е „ шокиран и тъжен “ от държанието на брат си по отношение на монарха, написа Дейли мейл.

Източници оповестиха за Sunday Times, че  откакто Хари и Меган се отхвърлиха от кралско застъпничество, Нейно Величество разяснява, че „ животът на социална работа “  не е съчетаем с приходите от новата кариера на двойката в Америка. Придворните и другите членове на фамилията бяха смутени от тона на отговора, пуснат единствено минути след известието на кралицата - в него се споделя, че  „ услугата е универсална “. 

Този спор още повече натоварва връзките сред Уилям и Хари, като някои в двореца настояват, че това е най-сериозният кралски раздор от десетилетия. 

Очаква се детайлности да станат ясни в изявлението на Опра Уинфри, което ще бъде излъчено на 7 март. Водещата дойде от Калифорния с частния си аероплан на стойност 50 млн. английски лири, с цел да направи изявление с принц Чарлз, който вчера  измина 200 благи, с цел да бъде до леглото на татко си принц Филип  в болничното заведение.

Източници настояват пред The ​​Sun, че достъпът на водещата на шоуто й е дал „ същинска визия “ за раздора с кралското семейство и имат вяра, че изявлението й, което ще бъде излъчено на 7 март, ще бъде „ чисто злато “.

 Опра Уинфри е прекарала два дни със Съсекс предходната седмица, заснемайки изявлението им в сряда и четвъртък.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР