Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор е пети по ред

...
Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор е пети по ред
Коментари Харесай

След „голямата любов” и романс с актриса принц Хари срещна и булката

Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор е пети по ред за заместничество трона на Англия - след татко си, брат си принц Уилям, племенника си Джордж и племенницата си Шарлот.
 
В младежките си години принц Хари постоянно се оказва в центъра на разнообразни кавги и е подложен на критика неведнъж. Още като младеж попада на първите страници на пресата поради използването на алкохол и марихуана . През януари 2005 година пък се появяват негови фотоси в нацистка униформа . През лятото на 2012 година в. „ Сън ” разгласява негови голи фотоси от бурно празненство в Лос Анджелис.
 
 / Guliver/Getty Images

Принцът постоянно се забавлява и се среща със звезди от шоу бизнеса и спорта. Личният му живот също е на показ и постоянно е по страниците на таблоидите. Първата му другарка е Лаура Джерард Лий, за която обаче се знае малко.
 

Най-дълготрайната му връзка обаче е тази с южноафриканката Челси Дейви , студентка по счетоводство в университета в Кейптаун. Тя е щерка на мултимилионер, притежател на компания-организатор на сафарита. -->
 
 / Guliver/Getty Images

Двамата са дружно от 2005 година Връзката им е бурна, разделят се и се събират няколко пъти . Прекарват дружно повече от седем години, до момента в който през 2015-а пътищата им се разделят вечно. Любопитно е, че Хари я кани на сватбата на принц Уилям през 2011 година, въпреки че по това време двамата са разграничени . Блондинката приема да бъде дама на Негово височество и още веднъж дава късмет на връзката им.

Тогава даже се появиха информации, че в края на сватбения ваучър почерпеният Хари декларирал на всеослушание пред Челси, че тя ще е „ идната младоженка ”. Подобно бъдеще обаче оказало се повече плаши русокоската, в сравнение с да я радва. Челси желае да е свободна и да води естествен живот, а не да бъде ограничавана от кралски етикет и забрани и двамата още веднъж се разделят.
 
 След няколко краткотрайни случки принц Хари стартира да се среща с Kpecидa Бoнac / Guliver/Getty Images

След няколко краткотрайни случки принц Хари стартира да се среща с Kpecидa Бoнac . Макар двамата да остават дружно две години и даже да се чуват клюки за годеж , на всички е ясно, че фамилията му не утвърждава някогашната манекенка.
 
Кресида Бонас - от другарка на принц Хари до звезда на аления килим (СНИМКИ)

А в годините след сватбата на Уилям, след раждането и на племенниците му, всички виждат явната смяна в държанието на по-малкия наследник на принц Чарлз , който до тогава е прочут с по-свободното си държание . Той към този момент намерено споделя, че мечтае за свое семейство.
 

Дали инцидентно, само че в този интервал принцът възобновява и връзката си с Челси. Той в никакъв случай не е крил, че раздялата им не е била поради неналичието на усеща, а поради другите цели в бъдещето им. Затова и когато през 2015 година е на посещаване в Африка Хари още веднъж търси русокоската.
 
Британците, които харесват Челси, не крият насладата си пред опцията за още една кралска женитба. Изтoчниĸ oт Бъĸингaмcĸия двopeц тогава paзĸpива, чe ĸpaлcĸoтo ceмeйcтвo cъщo oдoбpявa южноафриканката - Дeйви ce впиcвa в нopмитe зa ĸpaлcĸa cнaxa.
 
 / Guliver/Getty Images

В историята им обаче не следват сватбени камбани. Блондинката отхвърля да се омъжи за Хари и двамата се разделят вечно. Самата Челси през 2016 година признава, че рестриктивните мерки, с които трябвало да се помири около статута на Хари като правоприемник на короната , я довели до решението да го напусне.

„ Когато Кейт сподели „ ДА ” на Уилям, всички мислеха, че й изпитвам завист. Нищо сходно. Съжалявам я от цялото си сърце и я считам за воин, че по този начин умерено понася тестванията, които й се постанова да търпи всекидневно. Аз не съм способна на сходен героизъм ”, споделя Челси.
 

И въпреки тя да е определяна за огромната обич на принц Хари , времето потвърди, че той може да продължи напред . До името в последвалите години се появяват  имената на водещата Натали Пинкам , поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, модела Каси Съмнър , телевизионната водеща Каролайн Флак , модела Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел...
 


" Често откровените дами, които го обичат поради самия него, не желаят да живеят през идващите 50 години в аквариума със златни рибки, каквото е кралското семейство ", твърди неизвестен източник, непосредствен до принца, и прибавя: " Трябва да си доста особено момиче, с цел да искаш да бъдеш принцеса ".
 

Малко по-късно принц Хари среща...специалното момиче , което очевидно желае да бъде принцеса. През ноември 2017 година той разгласи годежа си с американската актриса Меган Маркъл . А единствено след ден двамата ще си кажат „ Да ” в замъка Уиндзор.

33-годишният принц Хари и 36-годишната Меган Маркъл ще сключат брак в параклиса " Сейнт Джордж ". Размяната на клетви ще бъде осъществена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна гала ще бъде ръководена от епископ Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.

В реалност макар бурното си минало принц Хари е имал единствено две съществени връзки в живота си преди да реши да се ожени . Първата е с Челси Дейви , а втората с Кресида Бонас . И двете обаче мъчно понасят животът с рестриктивните мерки в кралското семейство. За разлика от тях  Меган Маркъл е привикнала да е в светлината на прожекторите и това може да й помогне да се оправи с медиите и публичния интерес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР