Принц Хари твърди в мемоарите си, че брат му Уилям

...
Принц Хари твърди в мемоарите си, че брат му Уилям
Коментари Харесай

Защо принц Уилям се изплашил от Меган Маркъл при първата им среща?

Принц Хари твърди в записките си, че брат му Уилям се е " отдръпнал ", когато Меган се е пробвала да го прегърне по време на първата им среща.

Хари разказва запознанството сред Уилям и Меган като " типичен конфликт на култури " и " културен потрес. "

Запознанството им се случило в края на 2016 година в дома на Уилям и Кейт в двореца Кенсингтън, малко преди Уилям и Хари да отидат дружно на лов за няколко дни.

До този миг Меган към този момент била показана на братовчедката на Хари - принцеса Южени и нейния другар, както и на принц Андрю и на самата кралица. Елизабет.

Хари признава, че бил по-нервен за първата среща на Меган с брат му, в сравнение с с останалите членове на кралското семейство.

Когато Уилям им отворил входната врата, Хари забелязал, че брат му е облечен прекомерно публично за подобен мотив.

" Представих Мег, която се наведе и прегърна Уилям, а той се стъписа и се отдръпна от нея уплашен ", написа в книгата си Хари.

Принцът разяснява, че Уилям не е привикнал да прегръща хора, които вижда за първи път, а Меган е привикнала да поздравява хората по този метод.

" Може би Уилям очакваше Меган да му се поклони? Така се прави по протокол, когато се срещаш с член на кралското семейство, само че тя не го знаеше, а аз не й споделих. "

Хари споделя още, че Кейт и Уилям са огромни почитатели на сериала " Костюмари ", в който участваше Меган Маркъл и не е сметнал за нужно Меган да им се покланя. Искал е запознанството да не бъде толкоз официално, а по-скоро приятелско.

 хари меган уилям кейт Getty

По това време Кейт не била у дома, а на открито с децата. Уилям, Хари и Меган си разменили няколко думи и си тръгнали.

Самата Меган разкри в сериала в Netflix, че обича да прегръща хората и за нея било доста необичайно да свикне с мисълта, че членовете на кралското семейство не се прегръщат и се държат официално даже и вкъщи, а освен на публични събития.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР