Принц Хари планира да се върне в Обединеното кралство в

...
Принц Хари планира да се върне в Обединеното кралство в
Коментари Харесай

Разкрита е датата на завръщане на принц Хари в Обединеното кралство, но появата на Меган Маркъл е под съмнение

Принц Хари възнамерява да се върне в Обединеното кралство в Мей, само че към момента има „ въпросителна “ по отношение на това, че Меган Маркъл се е върнала в Англия.

Херцогът на Съсекс би трябвало да приказва на службата във връзка 10-ата годишнина на Invictus Games в катедралата Сейнт Пол в Лондон на 8 май и източник разкри, че до момента в който Хари сигурно ще участва, към момента има подозрение дали Меган ще пътува до Лондон, с цел да поддържа брачна половинка си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха Обединеното кралство за неопределен срок през януари 2020 година, защото се реалокираха в Съединени американски щати след напускането им от кралското семейство. Те са се прибирали няколко пъти, само че единствено на големи кралски събития, като платинения празник на кралицата през 2022 година и нейното заравяне по-късно същата година. Хари се върна в Обединеното кралство за няколко независими пътувания, в това число коронацията на татко му крал Чарлз през май предходната година, и се готви да се върне в Лондон през май за особено събитие.

За вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР