Принц Хари отново се завръща във Великобритания сам. Херцогът отлетя

...
Принц Хари отново се завръща във Великобритания сам. Херцогът отлетя
Коментари Харесай

Прякото обяснение на Меган Маркъл за отказа да се върне в Обединеното кралство с принц Хари

Принц Хари още веднъж се завръща във Англия самичък. Херцогът отлетя за Лондон във вторник, с цел да участва на тържеството за Invictus Games в Сейнт Пол през днешния ден - само че брачната половинка му Меган Маркъл реши да остане вкъщи.

Според източници Меган в действителност е била " посочена като посетител “ за услугата, като вътрешни лица споделиха на при започване на април, че има „ въпросителна “ дали херцогинята ще се появи.

Но новината, че тя ще остане в Калифорния, скоро беше доказана от представител на двойката. И това не беше изненада за множеството кралски наблюдаващи.

Меган е стъпвала в Обединеното кралство три пъти, откогато напусна кралското семейство през 2020 година Тя участва на платинения празник на починалата кралица през юни 2022 година с Хари - само че те не получиха най-топлия банкет.

Семейство Съсекс участва на работа за признателност в катедралата " Сейнт Пол " като част от честванията. Това беше първата им взаимна обществена изява с кралското семейство от две години насам. Но видеозапис на дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР