Принц Хари обвини британския кралски двор в мръсна игра заради

...
Принц Хари обвини британския кралски двор в мръсна игра заради
Коментари Харесай

Хари отмъщава за мръсните игри: Болка и страдание съпътстват...

Принц Хари упрекна английския кралски двор в " мръсна игра " поради приключване на вътрешна информация, съобщи Ройтерс.

Той приказва в нов филмов откъс от дълго чаканата документална поредност на стрийминг платформата Нетфликс за него и брачната половинка му Меган Маркъл.

Първите три епизода от продукцията ще бъдат пуснати в четвъртък, оповестиха от медията на фона на спекулации какво ще кажат херцогът и херцогинята на Съсекс за другите кралски особи.

След като Хари и Меган се отдръпнаха от кралските отговорности пред две години и се реалокираха да живеят в Калифорния, те провокираха рецензии към английската монархия и обвинявания в расизъм, напомня Ройтерс.

В изявленията принцът сподели, че в този момент съвсем не поддържа връзка със фамилията, най-много с татко си - крал Чарлз Трети, и с по-големия си брат - принц Уилям, който е престолонаследник.

" Никой не знае цялата истина ", споделя Хари в публикувания филмов откъс. " Ние знаем цялата истина ".

В късото видео той приказва за хора, работещи за кралския двор, които дават информация на публицистите - проблем, който принцът неведнъж е споделял.

" В фамилията има подчиненост. Знаете, че има теч на информация, само че има и втълпяване на истории ", споделя Хари. " Това е мръсна игра. "

Едноминутното видео безспорно ще ужаси кралското семейство, което се готви за нови обвиняване от херцозите на Съсекс. 

Кралският създател Ричард Фицуилямс счита, че последствията от документалния сериал ще се усещат в продължение на години. 

" Това е разрушителна офанзива против кралското семейство като институция, както и против неговите членове ", счита той. 

" Това безспорно ще усили пропастта сред Хари и Уилям. Няма подозрение, че този сериал е акт на възмездие, който цели да отслаби институцията, която принц Уилям ще наследи като предстоящ крал. Всички се чудят по какъв начин крал Чарлз III ще реагира, само че последствията ще продължат с години. Това е концепцията ", сподели кралският създател. 

Глас, който наподобява също е на Хари, приказва за " болката и страданието на дамите, които се омъжват в тази институция ", до момента в който вървят фрагменти с изображения на Даяна, починалата майка на Хари и на снаха му Кейт.

За финален път херцозите на Съсекс описаха за своите връзки с другите кралски особи в изявление с Опра Уинфри през март 2021 година След това английската кралска фамилия потъна в една от най-големите си рецесии напоследък.

Много от английските неделни вестници излязоха с изявления за сериала на Нетфликс, като цитираха неназовани източници, които упрекват двойката, че е оповестила война на Уиндзорите.

Първият филмов откъс от продукцията беше пуснат предходната седмица и съответства с пътуването в Съединени американски щати на престолонаследника Уилям и брачната половинка му Кейт. Визитата им, която е първата в страната от осем години насам, беше засенчена и от расистки скандал, включващ 83-годишната кръстница на Уилям.

Сега кралската фамилия се приготвя за още разкрития от Хари и Меган, когато стартира излъчването на сериала по-късно тази седмица, отбелязва Ройтерс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР