Принц Хари може да работи в САЩ след като получи

...
Принц Хари може да работи в САЩ след като получи
Коментари Харесай

Хари със специална виза като на Джъстин Бийбър

Принц Хари може да работи в Съединени американски щати откакто получи специфична виза, предопределена за хора с „ изключителни качества “, споделиха специалисти през вчерашния ден, написа Дейли мейл. 

36-годишният херцог на Съсекс има две работни места и телевизионни и радиопроекти в Съединени американски щати, което кара мнозина да се съмняват по какъв начин е получил виза. 

Като английски жител Хари нямаше автоматизирано право да търси работа, откакто се реалокира в Калифорния предходната година с американската брачна половинка Меган.

Визата O-1, употребена от звезди като канадския артист Джъстин Бийбър и австралийския артист Хю Джакман е за „ субект, който има изключителни качества... или който е показал рекордни достижения “.

Хари можеше да кандидатства за зелена карта, само че това идва със обилни последствия за налога върху прихода и обработката може да отнеме до 21 месеца. 

Виза O-1 е за „ лице, което има изключителни качества в региона на науките, изкуствата, образованието, бизнеса или лека атлетика или което е демонстрирало изключителни достижения във филмовата или телевизионната промишленост и е било прието на национално или в интернационален проект

Скорошното изявление на Хари и Меган с Опра Уинфри сигурно завоюва милиони за телевизионната промишленост. 

Одобрението за виза O-1 може да отнеме единствено седмици и намирането на американски жител, който да служи като арбитър, не би представлявало проблем - приятелите на Хари включват някогашния президент Барак Обама.

Експертът по имиграцията Дъг Лайтман от Lawman Law в Ню Йорк споделя: „ Хари няма да има проблем да вземе O-1, тъй като е принц. 

„ Той е обиколил целия свят. Това ще бъде задоволително, с цел да го класира. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР