Принц Хари може да е в гореща вода заради молбата

...
Принц Хари може да е в гореща вода заради молбата
Коментари Харесай

Принц Хари `съжалява за невежеството си`, тъй като се задава съдебно дело, твърди кралски експерт

Принц Хари може да е в гореща вода поради молбата си за виза за Съединени американски щати и изпитва скрупули, твърди кралски специалист.

Американският закостенял мозъчен концерн The Heritage Foundation стартира правни дейности в опит да направи обществено притежание молбата за американска виза на херцога на Съсекс. Те настояват, че 39-годишният херцог или е излъгал за предходната си приложимост на опиати в молбата си за виза, или е получил особено отношение от държавното управление на Съединени американски щати, откакто е признал, че е употребявал кокаин, гъби и марихуана в записките си Spare.

А в този момент кралският специалист и създател Том Куин твърди, че Хари „ съжалява за незнанието си “ по отношение на допускането. „ Хари ще съжалява доста за своето незнание и доверчивост, до момента в който правосъдното дело се задава – правосъдно дело, което може да докара до същински компликации за него “, ни споделя Куин. „ Това е още един образец за това, че кралските фамилии постоянно разчитат на други хора да вземат решения вместо тях, тъй като когато вземат решения за себе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР