Принц Хари може да е част от британското кралско семейство,

...
Принц Хари може да е част от британското кралско семейство,
Коментари Харесай

Колко близки са си принц Хари и Рита Ора

Принц Хари може да е част от английското кралско семейство, само че светските и шоубизнес средите не са му по никакъв начин далечни. Причината е освен неговата брачна половинка Меган Маркъл, която до неотдавна се подвизаваше като актриса.

Покрай многото си благотворителни акции и задължения, принц Хари се среща с редица известни британци и очевидно е завързал положителни контакти. И всички толкоз се радват да го видят.

Почти колкото Рита Ора. Двамата с принц Хари се срещнаха на 11 юни на благотворителния концерт на организацията на английския престолонаследник Sentebale.
 Снимка 428713

Средствата, събрани от събитието, ще отидат в поддръжка на деца и младежи от Лесото, Ботсвана и Малави, живеещи с вируса на HIV. Сред подкрепящите идеята бе и Рита Ора.
 Принц Хари и условието към хотелите, в които отсяда
Какво вбесява принц Хари

Без взаимни отстъпки

Певицата се поздрави топло с принц Хари, размениха обятия, усмивки и няколко думи, след което се оправи към сцената за своята час от програмата, написа The Sun.
 Снимка 428711

А фотосите на двамата за следващ път ни убеждават, че Хари е повсеместен любим , който съумява да болести всички с положителното си въодушевление и възприятие за комизъм. И това е ужасно, тъй като никой не би отказал да поддържа самодейностите му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР