Принц Хари, Меган Маркъл и майка и Дория Рагланд са

...
Принц Хари, Меган Маркъл и майка и Дория Рагланд са
Коментари Харесай

На крачка от повторение на трагедията: Хари и Меган в почти катастрофална гонка с папараци


Принц Хари, Меган Маркъл и майка и Дория Рагланд са взели участие в " съвсем пагубна " гонка с папараци предходната вечер след събитието, на което Меган бе удостоена

" Миналата вечер херцогът и херцогинята на Съсекс, както и госпожа Рагланд бяха въвлечени в съвсем пагубна гонка от доста нападателни папараци " , заяви представител на Хари и Меган в изказване до медиите.

" Това безмилостно гонене, траяло повече от 2 часа, докара до голям брой предпоставки за произшествия, включващи и други водачи на пътя, пешеходци и служители на реда. Да бъдеш обществена персона разумно идва с повече интерес на обществото към теб, само че този интерес в никакъв случай не трябва да бъде за сметка на сигурността. Начинът, по който са направени тези фотоси, предизвиква една ужасна процедура, която е извънредно рискова за всички забъркани ", гласи още изказването.

Prince Harry and Meghan Markle leave the Women of Vision Gala
— L. Vural Elibol (@vuralelibol)
Гонката е включвала към пет автомобила, които са били карани по безрасъден метод от неидентифицирани лица. Тези лица са били преследвани от полицията и не са се подчинили на заповедите им да понижат скоростта. Сред нарушаванията за разпоредбите по пътищата, които папараците са създали по време на гонката е било движението им по тротоара, минавали са на червен светофар, навлизали са в насрещното придвижване и незаконно са блокирали пътя на автомобила на Хари и Меган.

Очевидец описа пред Си Ен Ен, че охраняващ екип от нюйоркската полиция е последвал Хари и Меган с друга кола и е трябвало да създадат няколко внезапни маневри, с цел да съумеят да се измъкнат от папараците.

Ok I’m calling it, Harry & Meghan are furious that they were photographed in a taxi! That was not part of the paparazzi deal!

They were to be filmed & photographed in the huge motorcade. So now they are raging & are going to sue over a dangerous car chase that didn’t happen!
— According2Taz (@according2_taz)
Принц Хари постоянно е изразявал гласно несъгласието си с методите на папараците и е водил борби с тях в съда. Той е поставял преди всичко сигурността на фамилията си и това бе една от аргументите да се реалокират в Съединени американски щати. Той постоянно е правил паралел с нещата, които е трябвало да преживее майка му Даяна, която почина през 1997 година точно при гонка от папараци в Париж.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР