Принц Хари, който сам избра да бъде отлъчен от кралското

...
Принц Хари, който сам избра да бъде отлъчен от кралското
Коментари Харесай

Страшната истина от новата книга на Хари: Уилям го пребил тежко заради Меган

Принц Хари, който самичък избра да бъде отстранен от кралското семейство, изстреля новите си обвинявания към роднините си на Острова и за следващ път потвърди, че връзките им са съвсем непоправимо разрушени. Макар и след тежките събития през последните две години - гибелта на дядо му, принц Филип и на баба му - кралица Елизабет Втора, да вдъхваха въпреки всичко някаква вяра, че може да настъпи мир, херцогът на Съсекс продължава с нападките.

Поредният му удар под кръста за монархията е книгата му " Резервен ", която се трансформира в една от най-търсените книги в света безусловно за часове. Тя даже задмина първият том за Хари Потър по известност, а в нея Хари споделя спомените си от 38-те години като член на най-известната кралска фамилия. Разбира се, споделя и за интервала, откакто среща Меган Маркъл и напускането им на Англия.

 принц Харик, книга

Откакто заживя в Съединени американски щати, дружно с актрисата и двете им деца, Хари несъмнено е доста по-смел в изказванията си, а обвиняванията му в какво ли не към кралското семейство не стопират към този момент трета година. Снощи той бе посетител в известно американско телевизионно шоу и по време на изявлението разкри, че съгласно него, пресата във Англия е правела всичко допустимо да саботира книгата му, стимулирана от настроенията в кралското семейство. По думите на Хари, членовете на семейството усещали голяма опасност и изпитвали същински смут преди " Резервен " да излезе на пазара, тъй като нямали достъп до нея авансово.

" В книгата си съм разказал в действителност доста неща. Това е моята история. А тя не е комфортна за другите и изпитват боязън ", споделя самият херцог в изявлението.

Хари продължи с изповедта си, като акцентира, че медиите във Англия са настроени отрицателно към него и Меган и преместването им в Съединени американски щати бил доста неуместен за пресата ход. Принцът показа, че му харесва да живее в Калифорния и няма никакво желание да се завърне в Англия.

 

Той насочи спомагателни обвинявания, персонално към брат си, Уилям, за побой. Хари разкри, че двамата са влезнали във физическа разпра поради Меган и Уилям даже скъсал огърлицата на по-малкия си брат в багра. Причината за абсурда била засегнатост на Уилям, по отношение на Меган, като я нарекъл " груба " и " сложна ". След това принцът на Уелс хванал огърлицата на брат си, скъсал я и го повалил на пода.

 принц хари, кейт мидълтън, принц уилям

По време на изявлението, Хари също по този начин удостовери, че гледа спорния сериал на Netflix - " Короната ", като призна, че даже е гледал „ по-нови “ епизоди, които разказват драматизирани версии на борбата на починалата му майка Даяна с булимията и горчивия ѝ бракоразвод с Чарлз.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР