Принц Хари изрази съмнение относно официалната версия за това как

...
Принц Хари изрази съмнение относно официалната версия за това как
Коментари Харесай

Принц Хари: Съмнявам се в официалната версия за смъртта на майка ми

Принц Хари изрази подозрение по отношение на формалната версия за това по какъв начин майка му - принцеса Даяна, е починала в автомобилна злополука, стана ясно от изявление за ITV, отдадено на мемоарната му книга " Spare ".

" Има доста неща, които не са обяснени ", счита дребният наследник на принцесата на народа. Хари съобщи, че след гибелта на майка си през 1997 година е претърпял " посттравматичен стрес " и мъчно е приел гибелта ѝ.

" Винаги съм си представял, че тунелът е някакъв подъл проход, който е рисков по своята същина, само че той беше просто един къс, елементарен тунел без непотребни детайлности. Нямаше причина някой в миналото да почине в него ", признава Хари.

Той не вижда смисъл от обновяване на следствието на автомобилната злополука, само че слага под въпрос формалните изводи от нощта на злополуката.

По време на изявлението принцът изрази и вярата си, че един ден може да се сдобри с татко си и брат си.

" Прощаването е 100% опция, тъй като бих желал да си върна татко ми. Бих желал да си върна брат ми ", посочи той пред интервюиращия го Том Брадби.

  " В момента не ги познавам по този начин добре, както и те евентуално не познават мен ", посочи Хари. Той упреква таблоидната преса като " антагонист ", който съгласно него " желае да сътвори допустимо най-вече спорове ".

След изявлението, обаче, новият крал взел " извънредно решение ", съобщи  The Sunday Times. Ако Хари желае да участва на коронацията на татко си - Чарлз ІІІ, ще може да го направи единствено като елементарен посетител.

" Нарушавайки традицията, Чарлз ще се откаже от епизода, по време на който кралските херцози коленичат и отдават почитта си към монарха. Само Уилям ще направи това ", разкрива източник на изданието. Като причина за смяната се показват записките на Хари „ Spare “. Книгата към момента не е пусната публично в
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР