Принц Хари изглежда унил на бляскавата филмова премиера, на която

...
Принц Хари изглежда унил на бляскавата филмова премиера, на която
Коментари Харесай

Принц Хари изглежда унил на филмовата премиера след неудобен момент с Меган Маркъл

Принц Хари наподобява посърнал на блестящата кино премиера, на която той и брачната половинка му Меган Маркъл участваха през седмицата, като мрачната поява на херцога идва след неуместен миг със брачната половинка си.

Херцогът и херцогинята на Съсекс направиха изненадваща и непредвидена обществена поява във вторник вечерта (23 януари), когато участваха на премиерата на Bob Marley: One Love в Кингстън, Ямайка. Двойката беше забелязана да се усмихва и да се държи за ръце на аления килим, като даже позираха за фотоси със фамилията на Боб Марли и основния изпълнителен шеф на Paramount.

Но в екранни фотоси от клип, който неотдавна се появи онлайн, принц Хари изглеждаше малко отчаяние, което идва, откакто той и Меган бяха показани на местата си вътре в залата преди прожекцията на кино лентата. Във видео, в което се вижда по какъв начин Съсексите се демонстрират на местата си, дуото брачен партньор и брачна половинка изглеждаше нерешително и леко ненадейно, а Хари изглеждаше съвсем комплициран.

За всички най-нови вести, политика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР