Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се оплакаха от

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се оплакаха от
Коментари Харесай

Хари и Меган Маркъл едва не са катастрофирали след гонка с папараци

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се оплакаха от следващ епизод на тормоз от страна на папараци, който едвам не е довел до автомобилна злополука.

Според представител на фамилията, гонката е траяла повече от 2 часа, откакто двамата участваха на гала в Ню Йорк. На нея Маркъл получи оценката " Жена с визия " от неправителствена организация в поддръжка на правата на дамите.

Това, което се е случило след приключването на събитието, е разказано от тях като " съвсем пагубно " гонене по улиците на града.

" Това безмилостно гонене, траяло над два часа, докара до голям брой съвсем пагубни произшествия с други водачи на пътя, пешеходци и двама чиновници на полицията в Ню Йорк ", се споделя в известието.

В автомобила на фамилията се е возила и майката на Меган - Дория Рагланд.

" Да бъдеш обществена персона допуска несъмнено равнище на публичен интерес, само че това в никакъв случай не трябва да се случва за сметка на сигурността на който и да е ", показват от екипа на херцозите на Съсекс.

Семейството се обръща и към медиите с рецензия, че разпространяването на сходен вид фотоси единствено " окуражава една процедура, която извънредно доста нарушава персоналното пространство и е рискова за всички наранени ".

Появата на Хари и Меган на церемонията беше първата им обществена поява след коронацията на крал Чарлз III, на която принцът участва без брачната половинка и децата си - и то единствено за формалната част в Уестминстърското абатство.

Той отлетя за Лос Анджелис броени часове по-късно, с цел да бъде със фамилията си на рождения ден на сина си Арчи (6 май).

Описанието на случая в Ню Йорк от 17 май подухва много неприятни аналогии с злополуката през 1997 година, която лиши живота на майката на принц Хари - лейди Даяна.

Тогава автомобилът ѝ беше преследван от папараци в Париж през нощта, а водачът ѝ катастрофира при опит да избяга през тунел край Сена.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР