Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл продуцират две нови

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл продуцират две нови
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган ще продуцират две нови предавания

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл продуцират две нови излъчвания на платформата „ Нетфликс “, свързани с готвенето и с американския шампионат по поло, предадоха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Проектите са част от дълготрайна договорка сред „ Нетфликс “ и „ Арчуел Продъкшънс “, която е учредена от двойката през 2020 година, откакто се отдръпна като високопоставени членове на английското кралско семейство и се реалокира в Съединени американски щати.

Първата поредност ще бъде отдадена на готвенето, градинарството, заниманията и другарството. В нея която ще взе участие и самата Меган. Освен това тя е и изпълнителен продуцент на шоуто.

Втората поредност ще наблюдава американския шампионат по поло в Уелингтън, Флорида. Епизодите ще разкрият смелостта и пристрастеността в това съревнование, ще уловят играчите и всичко, което е нужно за този спорт да бъде на най-високо равнище. Маркъл и принц Хари са изпълнителни продуценти и на това шоу.

Темите на двете продукции са доста близки до сърцата на Меган и Хари, като херцогът отдавна играе поло, се споделя в прессъобщение на „ Арчуел Продъкшънс “, представено от Агенция Франс Прес.

Двата плана са в начален стадий на основаване. Заглавия, както и дати на излизане, ще бъдат оповестени „ през идващите месеци “. Новите поредици следват други планове на двойката, в това число документалния филм на „ Нетфликс “ от 2022 година „ Хари и Меган “. В него двойката упрекна кралските особи, че в никакъв случай не са приели същински Меган, смесената й раса, както и това, че е разведена американска актриса.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР