Принц Хари и съпругата му Меган бяха посрещнати в столицата

...
Принц Хари и съпругата му Меган бяха посрещнати в столицата
Коментари Харесай

​Херцозите на Съсекс бяха посрещнати в Нова Зеландия с маорски ритуал

Принц Хари и брачната половинка му Меган бяха посрещнати в столицата на Нова Зеландия Уелингтън с маорския обред хонги, състоящ се в допиране на носовете, съобщи ДПА.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Херцозите на Съсекс са на 16-дневна обиколка в Тихоокеанския район, като визитата им в Нова Зеландия е последната част от визитата им. Кралската двойка беше посрещната в постройката на държавното управление от полинезийски вождове с хонги. А новозеландски военни извършиха зрелищния обреден танц хака, разпространяван по света от националния тим по ръгби на тази страна.



Принц Хари и брачната половинка му Меган ще прекарат четири дни в Нова Зеландия, където бяха посрещнати от министър-председателката Джасинда Ардърн. Кралската двойка ще се разноски в един от националните паркове, ще се срещне с младежи, които се образоват в региона на киноиндустрията.



Двойката дойде със същия аероплан, с който се завръщат в страната си участниците в игрите " Инвиктус " в Сидни, учредени от Хари през 2014 година Игрите дават опция на заболели и ранени военнослужещи и ветерани опцията да се състезават в спортове като баскетбол с инвалидни колички.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР