Принц Хари и Меган Маркъл ще блеснат на малкия екран

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще блеснат на малкия екран
Коментари Харесай

Анализират Хари и Меган в документална поредица

Принц Хари и Меган Маркъл ще блеснат на дребния екран в нова документалистика на ITV. „ Inside The Crown: Secrets of the Royals “ наблюдава живота на кралското семейство преди рецесията Мегзит. Първият епизод „ Love and Duty “ ще проучва връзката на съпрузите след сватбата им през 2018-а. По подигравка на ориста продукцията ще се концентрира върху въпроса дали Хари и Меган ще устоят на напрежението от кралските отговорности. Отговорът към този момент е явен, само че в епизода се чака кралски специалисти да разкрият няколко секрети за съпрузите. В другите серии на поредицата тематиките са връзките на Елизабет II и принц Филип, както и на принц Чарлз и принцеса Даяна. Дебютният епизод ще бъде излъчен на 23 януари.

Междувременно английските медии предадоха, че Хари и Меган може да си изкарват прехраната като основат продуцентска компания. Според анонимни източници съпрузите имат намерение да продуцират и озвучават документалистики за психологично здраве и промени в климата. Както стана ясно, Хари към този момент работи по няколко плана със стрийминг платформата на Епъл „ Apple TV “, а Меган се кани да озвучава анимационни филми за Дисни. Сега се чака съпрузите да се отдадат на бизнеса и да потвърдят на кралското семейство, че следват печеливша тактика.

Очаква се още съпрузите да генерират доходи от наследството на Даяна и марката си „ Sussex Royal “ или в каквото се префасонира тя след крайното решение на Кралицата по отношение на потреблението на формалните трофеи на Хари и Меган. Данъкоплатците обаче са обезпокоени, че може да се наложи да поемат таксата на принца и фамилията му за защитата им в Канада, която по най-актуалните калкулации излиза 3 милиона паунда. Смята се, че частните американски компании не са способни да отговорят на условията на херцозите в рубрика „ сигурност “ и Хари ще избере английски телохранители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР