Принц Хари и Меган Маркъл прекрачиха рубикона“ и вече са

...
Принц Хари и Меган Маркъл прекрачиха рубикона“ и вече са
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „прекрачиха границата“ и рискуват да бъдат „понита с един трик“ – експерт

Принц Хари и Меган Маркъл „ прекрачиха рубикона “ и към този момент са просто звезди, а не кралски особи, счита специалист обявиха.

Откакто напуснаха кралските си функции преди четири години и започнаха нов живот в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет, двойката наподобява се сприятели с няколко от огромните играчи в Холивуд. Всъщност беше обявено, че Хари неотдавна се е насладил на ски пътешестване с Кори Гембъл, гаджето на матриарха на Кардашиян Крис Дженър. Смята се, че към пътуването ще се причислят и милиардерката Уитни Улф, 34-годишна от приложението за запознанства Bumble, и нейният брачен партньор Майкъл Херд. Меган не се причисли към групата, защото продължава да работи върху чисто новата си начин на живот марка American Riviera Orchard, която започва предходната седмица.

Новият метод на живот на семейство Съсекс наподобява фрапантно друг от остарелия им кралски живот. И съгласно кралския специалист Ричард Кей в този момент не е известно къде ще ги води това. Говорейки в шоуто Palace Confidential н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР