Принц Хари и Меган Маркъл правят всичко възможно, за да

...
Принц Хари и Меган Маркъл правят всичко възможно, за да
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец замлъкна: Меган и Хари накараха всички да треперят

Принц Хари и Меган Маркъл вършат всичко допустимо, с цел да под напрежение оптимално ситуацията в Бъкингамския замък. И несъмнено им се получава. 

Херцозите на Съсекс не престават да мълчат и да не удостоверяват наличието си на коронацията на крал Чарлз Трети, макар че крайният период, в който да одобряват или откажат поканата, мина преди цели три дни, на 3-ти април.

Източници от двореца споделят, че към момента не е ясно дали Меган и Хари ще бъдат част от историческото събитие и това изправя на нокти целия личен състав, поел грижата по организацията. Това създавало огромни проблеми на виновните по логистиката с превоза и сигурността на многочислените вип посетители на коронацията. Организаторите се молят този въпрос да бъде решен допустимо най-скоро, само че наподобява, че херцозите нямат никакво желание да потушат напрежението, а по-скоро единствено да го укрепват.

 принц Хари, Меган Маркъл

За момента е взето краткотрайно решение проектите да бъдат правени по този начин все едно Меган и Хари ще участват. 

Припомняме ви, че скандалната двойка въпреки всичко получи за коронацията в края на предходната година макар всички обществени нападки към кралското семейство от тяхна страна. Херцозите потвърдиха, че са получили поканата по мейл, само че и досега не са водили диалози с крал Чарлз Трети или принц Уилям.

 

Дори и да участват на събитието обаче, Меган и Хари няма да бъдат позволени до именития балкон на Бъкингамския замък и да застанат до останалите работещи членове на семейството. За момента Бъкингамският замък отхвърля коментар по тематиката пред медиите. 

 крал Чарлз Трети

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР