Принц Хари и екипът му бяха принудени да отменят спортното

...
Принц Хари и екипът му бяха принудени да отменят спортното
Коментари Харесай

Хари отмени игрите „Invictus“

Принц Хари и екипът му бяха принудени да анулират спортното събитие за ветерани и военнослужещи – игрите „ Invictus “. Мероприятието трябваше да се състои в Хага през май, само че поради пандемията ще бъде преместено непосредствено за 2021-а, като се преглеждат евентуални дати през май и юни.

„ Всички, които вземат участие в организирането на игрите – от състезателите до спонсорите, усещат въздействието на пандемията. За това организирането на тазгодишното издание е невероятно. Независимо, че всички са се готвили старателно, сигурността им е приоритет “, гласи формалното изказване на уредниците.

„ Знам, че е разстройваща вест. За нас беше извънредно мъчно да вземем това решение и съм признателен на всички, които през последните две седмици настойчиво се опитваха да измислят опция. В последна сметка, това беше най-безопасната алтернатива. Добрата вест е, че в този момент участниците имат още 12 месеца, с цел да влязат в още по-добра форма. Моля, грижете се за себе си, за фамилията си, за другите, за всички “, сподели принц Хари във видео.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР