Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл публикуваха първите

...
Принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл публикуваха първите
Коментари Харесай

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл публикуваха първите си годежни снимки

Принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл разгласиха първите си публични фотоси, с които взеха решение да отбележат годежа си, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Те са снимани от стилния фотограф Алекси Любомирски.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция     Принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят на 19 май идната година Принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят на 19 май идната година
Принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл ще се оженят на 19 май идната година, оповести дворецът Кенсингтън.

Едната е портрет в черно и бяло, на който влюбените са се прегърнали, а на другата двамата седят и се държат за ръце. И на двете се вижда годежният пръстен на Маркъл.

Фотографът, фамозен със фотосите си на принцеса Даяна, снимал фрагментите през седмицата във Фрогмор хаус, покрай Уиндзорския палат в западен Лондон, където двойката ще се ожени на 19 май идната година.

" Не мога да спра да се усмихвам, когато виждам фотосите, които им направихме. Толкова са щастливи дружно ", сподели Алекси Любомирски.

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си предишния месец.
 Принц Хари интервюира Обама Принц Хари интервюира Обама
Британският принц Хари, наследник на престолонаследника принц Чарлз и внук на кралица Елизабет Втора, интервюира някогашния американски президент Барак Обама, п...
 ​Годеницата на принц Хари за първи път го съпровожда на социална демонстрация ​Годеницата на принц Хари за първи път го съпровожда на социална демонстрация
Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл през днешния ден вършат първото си публично посещаване дружно, съобщи Асошиейтед прес. Те избраха да посетят младежи, раб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР