Принц Хари е номиниран в две категории за Британските литературни

...
Принц Хари е номиниран в две категории за Британските литературни
Коментари Харесай

Мемоарите на принц Хари „Резервният“ получиха две номинации за Британските литературни награди

Принц Хари е номиниран в две категории за Британските литературни награди за спорните си записки „ Резервният “, заяви Пи Ей Мидия/ДПА. Автобиографията, написана от публицист в сянка, получи номинации в категориите „ Нехудожествена литература - аудиокнига “ и „ Нехудожествена литература - роман “.

Книгата на принц Хари се сблъсква със сериозна конкуренция в раздела „ Нехудожествена литература “ - в него попадат нашумялата автобиография на Бритни Спиърс „ Жената в мен “, основаната на подкасти книга на бизнесмена Стивън Бартлет „ Дневникът на изпълнителния шеф “, „ Политика на ръба “ на някогашния народен представител от Консервативната партия Рори Стюарт дружно с други номинирани.

Предимство за принц Хари е, че той персонално озвучава аудио версията на книгата си „ Резервният “. За разлика от него Бритни Спиърс остави своята аудиокнига за озвучаване на номинираната за „ Оскар “ за ролята си в „ Семейство Фейбълман “ актриса Мишел Уилямс.

Филип Джоунс, основен редактор основалото премиите списание „ Букселър “ и ръководител на журито, сподели: „ През миналата година книжният бизнес запретна ръкави, изправи се против рецесията с разноските за живот и проблемите след КОВИД и пусна на пазара редица запаметяващи се и забележителни нови заглавия “.

Церемонията по връчването на Британските литературни награди, считани за еквивалент при книгите на оценките БАФТА в киното, ще се състои в хотел „ Гроувнър хаус “ в Лондон на 13 май.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР