Принц Хари е готов да отклони кралската сватба, която ще

...
Принц Хари е готов да отклони кралската сватба, която ще
Коментари Харесай

Принц Хари е готов да отклони кралската сватба, тъй като ще бъде „твърде неудобно“, твърди експерт

Принц Хари е подготвен да отклони кралската женитба, която ще се състои скоро откакто посети Обединеното кралство идващия месец, защото ще бъде „ прекомерно неловко “, съгласно специалист.

По-рано беше обявено, че херцогът на Съсекс е отказал „ опазване на датата “ за сватбата на херцога на Уестминстър, с цел да избегне „ неуместна “ среща с друго семейство членове, които ще участват от които той е отчужден. Хю Гросвенър, 7-ият херцог на Уестминстър, е непосредствен другар както на принц Хари, по този начин и на брат му Уилям. А сватбата му с Оливия Хенсън ще се състои този юни в катедралата на Честър.

Херцогът на Съсекс би трябвало да се върне в Обединеното кралство идващия месец за събитие Invictus Games на 8 май в Лондон, оповестява и спекулациите се въртят, че Хари може да реши да участва на сватбата на приятеля си. Въпреки това кралският специалист и създател Том Куин твърди, че херцогът на Съсекс евентуално ще „ отклони “ събитието, до момента в който брат му, бъдещият крал, ще участва.

За всички най-нови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР