Принц Хари бил голям шегаджия от дете. Той бил много

...
Принц Хари бил голям шегаджия от дете. Той бил много
Коментари Харесай

Какви пакости Хари прави на баба си

Принц Хари бил огромен шегобиец от дете. Той бил доста палаво момченце и обичал да си прави майтапи със фамилията си, оповестява " Daily Mirror ", представен от " Дир ".

Според източници близки до кралската фамилия, херцогът на Съсекс най-често погаждал номера на баба си и тя била единствената, която можел да баламосва сполучливо.

Пакостите просто му идвали от вътрешната страна. Двамата с Уилям се отбивали, до момента в който учели в колежа " Итън ", при Елизабет Втора за чай в неделя следобяд в замъка Уиндзор.

И до момента в който на Уилям му било прелестно просто да си приказва с баба си, Хари едвам укротявал палавите хрумвания в главата си. Бившият кралски иконом Пол Бъръл сподели, че е виждал Хари да изкарва акъла на баба си с изкуствени мухи, които слагал в захарницата.

" Познавам кралицата доста добре и знам, че тя доста обича Хари, макар пиперливите му смешки. Забавно беше да гледаме по какъв начин всякога му се хващаше на номерата ", споделя Пол.

Изглежда Хари е наследил възприятието си за комизъм от майка си Даяна. Тя насърчавала смешките му. Всеки път за Коледа полагала доста старания, с цел да откри на децата си съвършеният подарък, с който да ги разсмее.

Пол си спомня, че една година Даяна подарила на Хари подправена кучешка фъшкия. " Хари имаше доста упорит проект къде да употребява изпражненията-обмисляше да ги скрие някъде, където да ги откри тъкмо баба му ".

Кралицата обаче не била единствената жертва на Хари, защото е известно, че той всявал безпорядък в имението Алторп. " Когато принц Чарлз и Даяна водеха Уилям и Хари в Алторп, Хари се развихряше. Пъхаше чехли в тоалетната да вземем за пример ", спомня си основният Бъръл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР