Принц Ернст Август Хановерски, отчужденият съпруг на принцеса Каролина от

...
Принц Ернст Август Хановерски, отчужденият съпруг на принцеса Каролина от
Коментари Харесай

Замък скара принц Ернст Август и сина му

Принц Ернст Август Хановерски, отчужденият брачен партньор на принцеса Каролина от Монако, съди сина си за контрола върху палат в Германия. 66-годишният Ернст Август даде на наследника си Ернст Август-младши приказния палат Мариенбург и още няколко парцела в интервала 2004-2007 година, само че в този момент има намерение да си ги върне. В желае си принцът се базира на " цялостна непризнателност ", оповестиха от районния съд в Хановер.

Аристократът е внесъл желае в края на предходната година. Той упорства да анулира дарението на замъка Мариенбург, на имението Каленбург и на двореца Херенхаузен. Принцът упреква сина си, че работи срещу волята му и че зад тила му предлага замъка Мариенбург на провинция Долна Саксония като обществена благосъстоятелност, частично поради високите разноски по поддръжката на историческата готическа постройка от средата на деветнадесети век.

Ищецът, който живее в Австрия, също така упреква първородното си дете от първия си брак, че си присвоява художествени творби и антики, благосъстоятелност на фамилията, написа Българска телеграфна агенция. Съпругът на принцеса Каролина прави оценка противоречивите парцели на към пет милиона евро, оповестиха от съда.

37-годишният Ернст Август-младши каза пред ДПА, че всички причини на татко му към този момент са били " оповестени за невалидни в извънсъдебно съглашение в предишното ", и че прехвърлянето на собствеността на замъка Мариенбург на локалните управляващи в Долна Саксония е " правно обезпечено ". " Нищо не стои на пътя на дълготрайното запазване на Мариенбург като важен културен паметник в Долна Саксония, наличен за всички ", сподели той.

Съдът към момента не е насрочил дата за правосъдно съвещание.

Ернст Август от години спори със сина си за фамилната благосъстоятелност. Отношенията посред им са по този начин обтегнати, че той отхвърли да даде публично благословия на брака на сина си през 2017-а с родената в Русия дизайнерка Екатерина Малишева и не отиде на сватбата. Съпругата му принцеса Каролина Монакска, с която живеят настрана от 2009-а, бе посетител на сватбата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР