Принц Чарлз заповядал на по-малкия с брат принц Андрю да

...
Принц Чарлз заповядал на по-малкия с брат принц Андрю да
Коментари Харесай

Жестоките думи на принц Чарлз към брат му Андрю

Принц Чарлз заповядал на по-малкия с брат принц Андрю да не му се мярка пред очите и да стои надалеч от замъка Уиндзор, до момента в който в Съединени американски щати тече процесът за полово посягане против него.

61-годишният

Андрю не е виждан покрай замъка, откогато майка му кралица Елизабет II го лиши от военните му трофеи

предишния месец на фона на обвиненияta, повдигнати против него от някогашната полова робиня Вирджиния Джюфре.

„ Той беше предизвестен да не се появява в общественото пространство и да не се мярка край Уиндзор. Чарлз не желае Андрю да бъде сниман през ден по какъв начин се усмихва и маха, до момента в който е в кола напът към двореца “, съобщи кралски източник пред таблоида.

Принц Чарлз, който има по-голям надзор върху делата в кралското семейство след гибелта на татко му принц Филип предходната година, е сърдит от изказванието на по-малкия си брат, че абсурдът „ Джюфре “, не е причина за безпокойствие. Той е споделил това преди три години, когато абсурдът стана обществено притежание.

„ В последна сметка Андрю ще бъде заставен да напусне Уиндзор

и може да получи няколко милиона паунда от кралското семейство. Той обаче даде да се разбере, че ще се бори за мястото си в фамилията със зъби и нокти “, добавя източникът.

Херцогът на Йорк и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън може да бъдат принудени да изоставен и дома си в Royal Lodge, когато Чарлз стане крал един ден.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР