Принц Чарлз не иска двегодишният му внук Арчи да бъде

...
Принц Чарлз не иска двегодишният му внук Арчи да бъде
Коментари Харесай

Картите паднаха: Ето защо Хари и Меган се скараха с Чарлз

Принц Чарлз не желае двегодишният му внук Арчи да бъде принц, разкри The Mail on Sunday. Престолонаследникът даде ясно да се разбере, че синът на Хари и Меган няма да има място измежду кралските особи откакто седне на трона. 

Този ход е разгневил херцозите на Съсекс и се счита, че е провокирал поредицата от яростни обвинявания, които двойката насочва към Чарлз и кралското семейство. 

Принц Чарлз би трябвало да промени монархията, с цел да подсигурява, че неговият двегодишен внук Арчи в никакъв случай няма да бъде принц. Внук на суверена от дълго време има право да бъде принц, само че Чарлз е решен да ограничи броя на основните кралски особи, вярвайки, че обществеността не желае да заплаща за непрекъснато разрастващата се монархия. Чарлз е споделил на Съсекс, че ще промени основни правни документи, с цел да подсигурява, че Арчи не може да получи купата, която в миналото би наследил по право, твърди източник, непосредствен до двойката. Решението срина връзките сред Хари и неговите родственици. 

" На Хари и Меган беше казано, че Арчи в никакъв случай няма да бъде принц, даже когато Чарлз стана крал ", удостовери източникът.

Тази информация хвърля светлина върху една част от изявлението пред опра Уинфри, което дадоха Хари и Меган. В диалога с Опра Меган си спомни, че когато е била бременна, „ те [кралското семейство] споделяха, че не желаят той да бъде принц “.

Тя продължи: „ Знаете ли, другата част от тази спогодба е, че има спогодба - не помня дали беше конвенцията на Джордж V или Джордж VI - че когато сте внук на монарха, тъй че когато бащата на Хари стане крал, автоматизирано Арчи и идващото ни бебе щяха да станат принц или принцеса... Но също по този начин не е тяхно право да го лишават.

Това озадачи кралските наблюдаващи, които подсетиха на Съсекс, че обществено са заявили, че не желаят купа за сина си, който ще бъде прочут като Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Някои показаха, че наследник на принц Хари - правнук на кралицата - няма автоматизирано право да бъде титулуван като принц или да получава обезщетение за сигурност. Но това беше, с цел да се пренебрегва същинската драма, която се развива зад кулисите. Тъй като Меган в действителност имаше поради тайната вест, че Арчи в никакъв случай няма да стане принц, даже когато Чарлз е крал.

Източникът споделя: „ Това е, което никой не разбра от изявлението. Истината беше, че Чарлз щеше да предприеме дейни стъпки, с цел да лиши Арчи от купата " принц ".

Съществуващите правила за кралските трофеи са открити в Letters Patent от 20 ноември 1917 година

В тях крал Джордж V, дядото на кралицата, разреши купата принц и принцеса да се дава на децата на суверена, децата на синовете на суверена и най-големия жив наследник на най-големия наследник на принца на Уелс - в този случай, принц Джордж.

Принцеса Шарлот и принц Луис, дъщерята и по-малкият наследник на Уилям, получиха купите си не по право, а като дарове от кралицата, която издаде нови писмени правила през 2013 година По същия метод Кбъдещият крал Чарлз ще има силата да промени указа на Джордж V както откри за добре.

Вътрешен човек сподели: „ Чарлз осъзнава, че обществеността не желае да заплаща за голяма монархия и, както той сподели, балконът в Бъкингамския замък евентуално ще рухне. "

Дори и в този момент не всички внуци на кралицата са титулувани принц или принцеса. Тъй като тя е щерка, а не наследник на суверена, децата на принцеса Ан нямат автоматизирано право на купата.

Най-малкият наследник на кралицата, принц Едуард, счете за рационално да не посочва щерка си и сина си като принцеса и принц. Вместо това те са надлежно Дама и Виконт.

Източник на Двореца съобщи: " Няма да спекулираме за наследяването или да разясняваме слуховете, идващи от Америка. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР