Принц Чарлз и Камила Паркър посетиха замък в Абърдийншър, известен

...
Принц Чарлз и Камила Паркър посетиха замък в Абърдийншър, известен
Коментари Харесай

Принц Чарлз и Камила Паркър на обиколка в Шотландия

Принц Чарлз и Камила Паркър посетиха палат в Абърдийншър, прочут с появяването си в няколко световноизвестни кино лентата. Двамата бяха облечени в подхождащи си тоалети с идентичен десен, предава Dir.bg.

Замъкът Дънотар е ситуиран в Абърдийншър, Шотландия и се е появявал в няколко доста известни кино продукции, измежду които "Кралицата на Шотландия ", "Виктор Франкенщайн " и "Хамлет " с присъединяване на Мел Гибсън.

За визитата 70-годишният Принц на Уелс бе облечен в обичайния шотландски килт на алено и зелено каре, комбиниран с елек, сако и вратовръзка в подхождащи си нюанси.

Камила носеше тоалет в идентични цветове и шал със същия десен като вратовръзката на брачна половинка си.

Двамата бяха извънредно усмихнати по време на разходката до замъка, който трагично се извисява на скалите над Северно море.

Чарлз и Камила откриха плакет, засадиха дърво и участваха в откриването на нов офис на локална компания. За тази цел принцът даже се качи на мини екскаватор.

Херцогът и херцогинята на Ротси, каквито са техните трофеи в Шотландия, не пропуснаха да посетят и музея Толбут, където се срещнаха с доброволци, отличени с Наградата на Кралицата за доброволческата си активност по-рано тази година.

Тълпи от хора приветстваха кралската двойка при появяването им в комерсиалния център Стоунхевън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР