ПРИНЦ Андрю е подготвен за новогодишен кошмар с оповестяването на

...
ПРИНЦ Андрю е подготвен за новогодишен кошмар с оповестяването на
Коментари Харесай

Кошмар за принц Андрю, след като съдията постановява, че нечуваното доказателство от Йохана Сьоберг, която кралското семейство е „пипнала“, може да бъде публично достояние

ПРИНЦ Андрю е квалифициран за новогодишен призрачен сън с оповестението на още доказателства от опипващ обвинител. < /силен>

Съдия Лорета Преска постанови, че материалите, свързани с Йохана Сьоберг, би трябвало да бъдат разпечатани след 14 дни.

Заповедта е подписана на 18 декември, което значи, че те би трябвало да бъдат оповестени когато и да е от 1 януари нататък, в случай че някой не апелира.

40-те документа биха могли да разкрият спомагателни детайлности за срещите на госпожа Сьоберг с Андрю – които към този момент го сложиха в доста нелицеприятна светлина.

Тя твърди, че той опипвал гърдите й в имението на Джефри Епщайн в Ню Йорк през март 2001 година, когато тя била на 21 години и той си играел със себе си кукла Spitting Image – подарък от любовницата на Епщайн Гислейн Максуел.

Г-жа Sjoberg също наподобява поддържа Вирджиния Джуфре (преди Робъртс), която твърди, че е правила секс с Андрю през 2001 година, когато е била единствено на 17.

Херцогът на Йорк отхвърли тези упрекнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР