Принц Андрю беше заловен да иска да разбере защо феновете,

...
Принц Андрю беше заловен да иска да разбере защо феновете,
Коментари Харесай

„Трябва да застанете от тази страна и да видите какво е“: Моментът, в който принц Андрю е заснет в странен разговор, питайки тълпите от Сандрингам „защо са извадили камерите си, за да го заснемат“

Принц Андрю беше хванат да желае да разбере за какво почитателите, които са стояли на студено, с цел да видят кралското семейство на Коледа, са " насочили камерите си към "

Херцога от Йорк още веднъж беше замесен в половия скандал към неговия другар педофил, малко повече от година откакто уреди многомилионното дело, заведено от Вирджиния Джуфре през 2022 година, без самопризнание за непозволени дейности.

Освен че е упрекнат в " актове на полово принуждение ", документи, оповестени в Ню Йорк, настояват, че Андрю ще се обажда на Епщайн всяка седмица и ще се насочва към частното си леговище на Карибите, наречено " Островът на прегрешението ".

Херцогът се отдръпна от служба през 2019 година поради връзките си с наказания педофил Епщайн. През 2022 година майка му кралицата го лиши от кралските му покровителства и военни трофеи, преди да уреди многомилионния случай с госпожа Джуфре.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР