Примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе поредица от

...
Примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе поредица от
Коментари Харесай

Лили Иванова даде интервю в двореца Врана, тръгва на турне от септември

Примата на българската сцена Лили Иванова ще изнесе поредност от концерти тази година.

Тя даде изявление за бТВ в двореца Врана, с цел да опише къде ще бъдат концертите й. Събитията на певицата стартират с началото на септември.

Ето къде и по кое време примата ще изнесе концерти:

Созопол (Аполония, 01.09), Стара Загора (18.09), Хасково (20.09), Враца (28.09), Самоков (07.10), Сливен (15.10), Шумен (17.10), Добрич (19.10), София (25.10), както и 3 концерта отвън страната – в Берлин (03.11), Мадрид (06.11) и Милано (06.12). Всички концерти са под мотото „ За пълноценни мигове с музиката ”.

Лили Иванова разгласи още, че тази година е приключила новия си диск.

За себе си Лили споделя: " Мисля, че съм била сериозна към себе си постоянно, само че може би съм правила някакви пропуски във връзка с репертоар, тъй като тогава не мога да пея това, не мога да пея това, този текст не става или не може да се, както имах възбрана в радиото за песента „ Искам те ”, забраняваха да се пуска, само че аз я пеех. На мен доста мъчно могат да ми забранят нещо ". 

А най-важните хора в живота примата показва: " Най-важните хора в моя живот са били моите родители, несъмнено, нали, безконечна им памет и до доста скоро беше моята учителка госпожа Савка Генова, която умря за жалост януари месец. С нея можех съвсем всичко да споделя. Тя живееше с моите страсти, с моите триумфи и в този момент ми липсва, тъй като ми даваше скъпи препоръки, от нея доста неща съм научила ". 

А какво е научила и какво желае да научи българите: " Не желая да изучавам никого на нищо, тъй като считам, че всеки е в положение да си намерения малко и да реши какво да направи със личния си живот, тъй като това е техен живот, това не е мой. Аз зная какво да направя от себе си и всеки човек би трябвало да е наясно към какво се е устремил, какво желае да реализира в живота. Но това не се реализира от небето единствено да падне, човек би трябвало да работи. Искам да завърша, че в случай че аз не бях това, което съм сега и не ходя непрестанно напред, никой нямаше да си спомня, че в миналото е живяла на тези земи Лили Иванова.

А дали се приема като ера: " Нека хората, които останат след мен да оценят коя съм била, каква съм, що съм. Аз може доста да се мисля, че съм велика, само че това не носи на никого нищо. На мен минимум ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР