Примата има навика всяка година за първа пролет да дарява

...
Примата има навика всяка година за първа пролет да дарява
Коментари Харесай

Лили Иванова с голям жест към най-запалените си фенове

Примата има навика всяка година за първа пролет да подарява свои почитатели с облекла, които не употребява по една или друга причина. Обикновено става въпрос за неща, които са ѝ дарове от някого, само че са ѝ огромни или не носи такива. Дава ги на почитатели, сформиращи неофициални клубове на респект към певицата. И постоянно почитателите спорят кой какво да вземе от даровете на легендата. Тази година Лили също съблюдава традицията, само че взема всички ограничения за сигурност.

И до ден сегашен нейни почитатели описват по какъв начин един от най-известните ѝ фенове, каращ трамвай, получил яке в синьо и бяло, което преди време ѝ било обещано от Емил Димитров. Почитателят дълго време пазил якето като свещена светиня вкъщи си и не давал на никого да го пипа. Накрая решил да го облече и поразходи из софийските улици. Оказало се обаче, че му е малко. Въпреки това той тръгнал на разходка и надлежно някои от шевовете се пръснали, само че все пак той вървял благополучен и обяснявал на всеки срещнат прочут, че това му е подарък от Лили.

Именно ватмани и ватманки са най-запалените фенове на примата и те постоянно получават от нея дарове. Певицата обаче рядко дава театралните си тоалети и обувки. Тях избира да ги паз, написа Телеграф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР