Приложението за гей запознанства Grindr е изправено пред масово съдебно

...
Приложението за гей запознанства Grindr е изправено пред масово съдебно
Коментари Харесай

Grindr е изправен пред съдебен процес за предполагаеми нарушения на защитата на данните

Приложението за гей запознанства Grindr е изправено пред всеобщо правосъдно дело за отбрана на данните в Лондон от стотици консуматори, за които се твърди, че персоналната им информация, в това число ХИВ статус, е била споделена с трети страни без единодушие, адвокатска адвокатска фирма сподели в понеделник.

Остин Хейс, който сподели, че делото се завежда във Върховния съд на Лондон, сподели, че хиляди консуматори на Grindr в Обединеното кралство може да са били наранени.

The компанията твърди, че мощно сензитивната информация на потребителите, в това число ХИВ статуса и датата на техния финален тест за ХИВ, е предоставена на трети страни за търговски цели.

Grindr сподели в изказване, предоставено на Guardian, че възнамерява да " отговорете пламенно на това изказване, което наподобява се основава на неправилно характеризиране на практики от преди повече от четири години ".

Остин Хейс сподели, че към 670 души са се подписали в правосъдния иск за нарушавания, за които се твърди, че са осъществени сред 2018 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР