Димитър Кисимов, Йоан Найденов и Виктор Киров се класираха за

...
Димитър Кисимов, Йоан Найденов и Виктор Киров се класираха за
Коментари Харесай

Млади българи блестят на турнир в Северна Македония

Димитър Кисимов, Йоан Найденов и Виктор Киров се класираха за полуфиналите на сингъл при юношите на шампионат от категория J60 на ITF в Скопие (Северна Македония).

Поставеният под №2 при юношите Димитър Кисимов направи поврат и победи на четвъртфиналите с 3:6, 6:0, 6:2 №6 в схемата Якуб Смежки от Чехия. На полуфиналите Кисимов ще играе против различен българин Виктор Киров.

№5 в схемата Киров отстрани на четвъртфиналите със 7:5, 6:4 №13 Калин Апостол от Румъния. №4 в схемата Йоан Найденов се наложи на четвъртфиналите със 7:6(3), 6:3 над Ерик Неакса от Румъния. За място на финала Найденов ще играе против №1 Давид Кристиан Картепутреда от Румъния.

При девойките Ема Томова загуби на четвъртфиналите с 2:6, 2:6 от №6 Атина Григориаду от Гърция, а квалификантката Андрея Глушкова отстъпи с 6:4, 1:6, 1:6 от Соня Черчез от Румъния. Виктор Киров се класира и за финала в конкуренцията на двойки при юношите. В спор за купата Киров и Давид Кристиан Картепутреда от Румъния ще играят против Кенсуке Кобаяши от Япония и Александър Трифоновски от Северна Македония./БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР