Прикован на легло се оказа кулинарният чаровник Лео Бианки, а

...
Прикован на легло се оказа кулинарният чаровник Лео Бианки, а
Коментари Харесай

Драма: Тежки травми приковаха на легло Лео Бианки!

Прикован на легло се оказа кулинарният чаровник Лео Бианки, а повода са контузии на краката му, оказали се доста тежки. Това показа той самият, както и фотография от болничното заведение.

В продължение на месеци той няма да може да живее и да се движи обикновено, а би трябвало да остане имобилен като към краката му ще са прикачени шини. Физиотерапията и най-много помощта на Бог са нещата, на които разчита и се моли.

Всичко се случило преди към година, когато Лео решил да се прави на скиор в Банско, въпреки да не бил виждал ски от цели 25 години. На всичко от горната страна заложил на " бързата писта " и несъмнено, паднал тежко. Краката му като че ли се " обърнали ", само че тогава решил, че ще му мине като на куче и не взел крути ограничения.

Явно контузиите са давали своето отражение постепенно, само че настойчиво и при една игра на футбол неотдавна станало зле. Направили му фотография, която ясно посочила, че връзките му са за незабавна интервенция.

" Ходя постоянно на физиотерапия, вардя се, съблюдавам всичко, което са ми споделили. И се надявам на добър излаз, дори да тичам след месеци ", признава Лео Бианки. А неговите другари и фенове откровено му стискат всички палци на света това да стане по-скоро.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР