Приключиха проверките в офисите на дупнишката фирма Мегаинвест холд в

...
Приключиха проверките в офисите на дупнишката фирма Мегаинвест холд в
Коментари Харесай

Приключи проверката в офисите на дупнишката фирма Мегаинвест холд

Приключиха инспекциите в офисите на дупнишката компания " Мегаинвест холд " в Дупница от чиновници на Национална следствена служба и жандармерията. Проверките са по отношение на построяването на пътя край Своге, където на 25 август при злополука на рейс починаха 17 души. Проверката е била предоставена от основния прокурор. Фирмата взе участие като сътрудник на " Трейс груп " в консорциума, ремонтирал пътя в Искърското дефиле от Мездра до Нови Искър.

" Мегаинвест холд " взе участие в сдружението за ремонта с 40%. Според неофициална информация на " По света и у нас " в офисите на компанията се изземват всички контракти и документи както по влизането в консорциума, по този начин и по осъществяване на ремонта и доставката на материали. Търсят се още документи за договарянето и доставката на асфалтовите смеси, както и документите за тях. Разследването би трябвало да откри дали асфалтовите смеси по документи и документи дават отговор на тези, които са положени действително по трасето.

" Не бихме могли да разясняваме естеството и характера на дейностите, както и резултатите към този миг ", сподели Бисерка Стоянова от Национална следствена служба, представена от Българска телеграфна агенция. Стоянова уточни, че са били осъществени плануваните дейности, а на по-късен стадий резултатите ще бъдат показани на конференция.

Проверките започнаха през днешния ден към 13.00 ч. в складовете на компанията на " Самоковско шосе ", а по-късно се реалокираха в офиса ѝ в центъра на града. Те приключиха за към два часа и половина. Имало и цялостно подпомагане от страна на компанията.
 Още по тематиката Тежка злополука с рейс край Своге
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР