Приключи поредният Футзален уикенд, провел се в прекрасната залаОрловец в

...
Приключи поредният Футзален уикенд, провел се в прекрасната залаОрловец в
Коментари Харесай

Черно море с две победи на футзал

Приключи следващият Футзален уикенд, провел се в прелестната зала " Орловец " в Габрово. За следващ път, станахме очевидци на Варненска доминация на терена.

Крак поведоха безапелационните водачи в постоянният сезон Варна сити, който въпреки и трагично записаха поредна победа против бойкият отбор от София - ДХС при резултат 5:4.

Момчетата на Бойко Косев владяха топката 95% от времето, само че коравите Софиянци оцеляваха цялостен мач, със здрава отбрана и игра на контри...



С по 2 гола за Варна сити се отличиха Димитър Симеонов и Володимир Лоншаков,който отбелеляза и победният  5ти гол, две минути преди края. Във Втория  мач за съботният ден, Черно море победи ЦСКА футзал с 5:0. Водени от завърналият се в България сръбски познавач Милош Тодорович, Моряците демонстрираха ново лице и надиграха безапелационно младият отбор на ЦСКА,които също демонстрираха сериозен капацитет.

Първият мач за Неделя бе Черно море против ДХС. Всички чакаха дерби за 3то място в класирането, само че такова не се състоя, тъй като Варненци победиха безапелационно с 5:0. Даниел Димов с два гола и прероденият Георги Карагеоргиев поведоха Черно море за тоталната доминация над класният отбор с дълга пейка ДХС.

Сръбският ментор на моряците, очевидно държи на по-висока експанзия и движение, което явно се харесва на играчите, видно от настроението им за игра. В заключителният за уикенда дуел, Варна сити - ЦСКА футзал, тимът от София още веднъж се " опъна " на водачите в шампионата, само че силите им стигнаха единствено за здрав мач, приключил 8:3...

За Варна сити мощен мач записа Кристиян Братованов, за който мачът беше домашен, защото е от Габрово. Мачовете минаха умерено, ръководени от Софийска съдийска бригада, вещо следена от делегатът Пламен Божидаров.

Следващият уикенд, мачовете са още веднъж в Габрово, като в Събота 11.03 от 17. 00 Левски излизат против Черно море, а от 19.00 е дербито сред вторите с класирането Амиго Северозапад против Варна сити.

В Неделя 12.03 от 11.00 играят Амиго и Черно море, а кръгът се затваря от 13.00 с мача Левски и Варна сити.

ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА...
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР