Приключи двудневната акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та

...
Приключи двудневната акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та
Коментари Харесай

84 МПС-а за репатриране в район Южен

Приключи двудневната акция по репатриране на излезли от приложимост МПС-та в „Южен“, заяви кметът на района  Костадин Язов.

В осъществяване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив през миналата седмица се извърши обход за определяне на излезли от приложимост МПС-та, които се намират на терени общинска благосъстоятелност и не са преместени от притежателите в тримесечния период, указан в стикера залепен на колата.

Адресите, на които се репатрираха излезли от приложимост МПС-та, са:- ул. „Македония“ №  15

– ул. „Македония“ №  31
– ул. „Даме Груев“ № 32
– ул. „Тарас Шевченко“ № 2
– ул. „Иван Гарванов“ № 26

Освен репатрирането  продължава и облепването със стикер-предписание на коли с изминал механически обзор.

От началото на годината на територията на  район „Южен“ са облепени 84 броя.

„Напомняме, че след облепяне на колите със стикери, притежателите имат период от три месеца сами да ги вдигнат и реалокират в частен парцел или да ги предадат на площадка за събиране и запазване или в центрове за разкомплектоване. Ако това не се случи, след приключване на периода колите ще бъдат репатрирани наложително на отредените за задачата места“, добави кметът Костадин Язов.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства в регион „Южен“, е 032/276-131, 032/276-140 – звено „Екология“.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР