ПРИКЛЮЧЕНЕЦ ЛИ СИ?- Можеш ли да се ориентираш по карта?-

...
ПРИКЛЮЧЕНЕЦ ЛИ СИ?- Можеш ли да се ориентираш по карта?-
Коментари Харесай

Лов на съкровища в Природонаучния музей

ПРИКЛЮЧЕНЕЦ ЛИ СИ?

- Можеш ли да се ориентираш по карта?

- Имаш ли усет към разкриване на скрити знаци?

- Обичаш ли новости и провокации?

Ако си дал отговор с „ да “ на всички въпроси, значи имаш късмет да откриеш същинско богатство.

На 8 и 9 юни (събота и неделя) Природонаучният музей в София отваря порти за всички приключенци, които ще дръзнат да се впуснат в търсене на богатство. Всеки искащ ще получи карта на знанието, която ще води по следите на далечни времена, вълнуващи скотски типове и естествени явления. Съкровището може да намерите откакто завършите сполучливо играта.

Българската минно-геоложка камара партнира на списание BBC Знание и Национален природонаучен музей в организирането на забавното приключенско събитие . Ще можете да разгледате виртуално под земята рудник, да се снимате като миньор, да погледнете по-дълбоко в света на минералите или като се огледате към вас, да надникнете в тайнствата на предметите, които ни заобикалят.

Заповядайте със фамилиите си на 8 и 9 юни 2019 година сред 10 и 18 часа в постройката на Национален природонаучен музей - бул. „ Цар Освободител “ 1, гр. София (до Руската църква)

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ:

Минната камара поема разноските по събитието, тъй че за всички гости входът е безвъзмезден.

За всички участници има приготвена карта на знанието, която ще ви води, с цел да откриете съкровището. За да завършите сполучливо играта, би трябвало да извървите поредно маршрута по картата и да откриете скритите кодове.

По време на обиколката ще видите подсказващи материали, сложени до разнообразни експонати в музея. Те ще ви оказват помощ да откриете скритите кодови думи, които да впишете на съответното място!

3а сполучливо прекосяване на " лова " са нужни приблизително към 30 минути. След като попълните вярно вашата карта, във фоайето на музея Ви чака подарък.

ВНИМАНИЕ!

Родителите дават отговор за сигурността на децата си. Деца под 12 години би трябвало да са постоянно с компаньон на територията на музея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР