Приказка за едни вълшебни феи с вълшебни пръчици, които обичат

...
Приказка за едни вълшебни феи с вълшебни пръчици, които обичат
Коментари Харесай

Приказка за феи разказаха малките принцеси на розата


Приказка „ за едни вълшебни феи с вълшебни пръчици, които обичат да вършат положително “ описаха с доста приказност и грациозност дребните принцеси на Казанлък довечера на сцената на Дом на културата „ Арсенал ". 

Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова благодари на шефовете на детските градини и техните екипи - уредници на празничното зрелище тази година: „ Теменуга “, „ Юрий Гагарин “ и „ Здравец “. „ Благодаря за сюжета, режисурата и за изяществото на спектакъла. Браво! “. На родителите Кметът на Казанлък също изрече благодарности: „ За отгледаните дребни принцеси, които не толкоз надалеч могат да бъдат цариците на тази котловина! Трябва да се учим от децата - да се държим за ръце и да се обичаме като дребните принцеси! “,
-->
Най-детският празник – 1 юни в Казанлък приключи с дълго чаканото събитие - обичайният детски театър " Принцеси на розата ". 24 момиченца от подготвителните групи на всички детски градини в общината усмихнаха публиката със своите цветни градини и заслужиха признателността на Царица Роза: „ Вие докоснахте най-нежните струни на моята душа! Вие прибавихте към моето царско величие още сексапил, усмивки и хубост! “, благодари Нейно Височество. „ Достойни сте да носите корони и да бъдете моите Принцеси на розата. “, сподели на дребните момиченца Царица Роза Кристина Попова.



За грацията и елегантността девойките бяха поздравени от Кмета Галина Стоянова и 55-та Царица Роза и нейните подгласнички Нона Ангелова и Дебора Маркова. Принцесите на Казанлък получиха ленти, корони и доста дарове от Община Казанлък и локалния бизнес.



В спектакъла участваха деца от Театралната студия на Мая Стоянова в Казанлък, танцьорите на Клуб по спортни танци „ Киара-Н “ и Балетна школа " Па Де Кре ", град Стара Загора.

Благодарим Ви за вълшебната вечер, благи деца!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР